Vade Secure

Advanced Email Defense

Napredni e-poštni filter, ki se osredotoča na vsebino in kontekst, uporablja strojno učenje in umetno inteligenco (AI) za zagotavljanje zaščite pred vsemi grožnjami, vključno z Zero-day grožnjami. Zaščita deluje že ob prvem koraku napada.

Katere izzive naslavlja Vade Secure?

Produkti Vade Secure so usmerjeni predvsem v zaznavanje različnih tipov zlonamernih elektronskih sporočil. Med takšne tipe sodijo naslednje skupine:

Dodatno Vade Secure naslavlja tudi določene “pomožne” izzive:

Zakaj je Vade Secure tako uspešen pri zaznavanju zlonamerne elektronske pošte?

Vade Secure algoritmi delujejo na sodobnih principih uporabe strojnega učenja, umetne inteligence in hevrističnega pristopa.

To je predvsem možno zaradi ogromne baze podatkov, ki jih Vade Secure algoritmi črpajo iz “dnevnih informacij”, ki jih Vade Secure pridobi pri pregledovanju elektronske pošte po celem svetu.

Algoritmi učinkovito identificirajo posamezne sumljive točke v elektronski pošti, kjer je predvsem pomembno, da se vsako poročilo pregleduje kot celota (ne pregleduje se ločeno morebitna zlonamernost priponke, ločeno morebitna zlonamernost URL linka, ipd.), hkrati pa je poročilo pregledovano v kontekstu uporabnika (kdaj je bilo poslano, komu je bilo poslano, zakaj je bilo poslano, ipd.).

Vsaka postavitev je unikatna in ima svoje posebnosti.

Zato za vsako stranko posebej prilagodimo tudi našo ponudbo!
Pokličite 040 440 373 ali oddajte povpraševanje.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Kdo je Vade Secure?

Vade Secure je Francosko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 2009. Podjetje je usmerjeno v razvoj rešitev za varovanje in zaščito elektronske pošte. Vade Secure na eni strani razvija patente in modele za različne napredne tipe zaščit elektronske pošte, na drugi starni pa razvija lastne produket.

Vade Secure tako na primer na eni strani sodeluje s podjetjem Cisco, ki je v svoje produkte zaščite elektronske pošte vkomponiral Vade Secure algoritme za identifikacijo Spam in podobne pošte, na drugi strani pa ima Vade Secure na svojih produktih preko 5.000 lastnih strank – poslovnih uporabnikov.

Vade Secure se tako lahko pohvali, da njihovi produkti vsak dan pregledajo 10 milijard elektronski sporočil, s čimer je Vade Secure vodilno svetovno podjetje na področju varovanje in zaščite elektronske pošte.

Glavne prednosti

Poleg odličnih algoritmov filtriranja in zaznavanja zlonamerne pošte, prinašajo Vade Secure produkti tudi dodatne prednosti:

Kako lahko Vade Secure integriram v svoj sistem?

Vade Secure rešitve se lahko implementirajo na 3 različne načine, s čimer so primerni za vsako okolje:

Pomakni se na vrh