Zakaj postati partner?

Partnerstvo z A1 Slovenija

A1 Slovenija je vodilni zasebni ponudnik celovitih komunikacijskih storitev v Sloveniji. Več kot 500 zaposlenih je zavezanih k ustvarjanju rešitev, ki več kot 700 tisoč uporabnikom bogatijo življenje v digitalni dobi. A1 Slovenija razvija smiselne komunikacijske rešitve, ki ustrezajo trenutnim in nastajajočim potrebam uporabnikov, tako da lahko ti izkusijo delo, zabavo, ustvarjanje in deljenje na bolj povezan način.

A1 Slovenija je v 100-odstotni lasti mednarodne telekomunikacijske skupine A1 Telekom Austria Group (ATX:TKA) in je tako pomemben del vodilnega ponudnika digitalnih storitev in komunikacije v državah srednje in vzhodne Evrope z več kot 24 milijoni uporabnikov v osmih državah, več kot 4 milijardami EUR prihodkov in več kot 17.500 zaposlenimi. Skupina je evropska enota družbe América Móvil, tretjega največjega ponudnika brezžičnih storitev na svetu.

Podjetje A1 Slovenija d.d. konstantno išče in zasleduje inovacije na trgu, ki bi lahko ponudile njihovim strankam najvišjo možno dodano vrednost. V današnjem svetu kjer je varnost informacijskih sistemov še toliko bolj pomembna, saj brez njih podjetja praktično niso sposobna delovati, se je podjetje A1 Slovenija odločilo, da je nujno potrebno svojim strankam ponuditi zaščito tudi za to področje.

A1 Slovenija d.d. nastopa na slovenskem trgu kot distributer IT varnostnih rešitev (Stormshield, Vectra Cognito, WALLIX, WithSecure, Vade, Ruckus, Ligowave, Censornet). S svojim raznolikim in celostnim portfeljem lahko svojim partnerjem ponudimo optimalne rešitve po vrhunskih cenah.

Zakaj postati partner?

Pridružite se

Kontakt
Pomakni se na vrh