F-Secure Elements Vulnerability Management

Vulnerability Management

Vulnerability Manager je programska oprema, namenjena varnostnemu preverjanju delovnih postaj, strežnikov in ostalih mrežnih elementov.

F-Secure Elements Vulnerability Managent sodi med najbolj napredna in uporabna varnostno napredna orodja. F-Secure Elements Vulnerability Managent omogoča izvedbo skeniranj iz različnih točk, izvedbo različnih tipov skeniranj, hkrati pa omogoča pripravo zelo preglednih, uporabnih in prilagodljivih poročil.

Kaj je razlika med varnostnimi pregledi in izvajanjem rednih varnostnih skeniranj strežnikov in ostalih elementov v omrežju?

Osnovni namen tovrstne opreme je na določenem elementu identificirati in izpostaviti tehnične varnostne ranljivosti. V tem smislu naslavlja ta oprema podoben izziv, kot ga naslavlja storitev varnostnih pregledov.

Varnostno skeniranj strežnikov in ostalih elementov je del storitve varnostnega pregleda. V tem smislu bi lahko sklepali, da teh aktivnosti ni potrebno izvajati, saj jih izvajamo že v okviru varnostnih pregledov.

Vendar temu ni tako. Varnostno skeniranje strežnikov je namreč smiselno in potrebno izvajati bistveno bolj pogosto, kot se izvajajo varnostni pregledi. Le tako, bomo lako pravočasno zaznali tehnične ranljivosti in jih še pravočasno popravili. Prav tako je potrebno razumeti, da je varnostno skeniranje tisti del varnostnih pregledov, ki jih lahko podjetje izvajajo sama. Za ta del je torej nesmiselno, da se najema drage storitve varnostnih pregledov.

Najboljša varnostna praksa je, da podjetja s pomočjo programske opreme F-Secure Elements Vulnerability Managent samostojno redno in periodično izvajajo varnostna skeniranja. Varnostni pregledi pa nato (ko pridejo na vrsto) rezultate teh skeniranj uporabijo kot enega izmed vhodnih podatkov pri definiranju ugotovitev.

Vsaka postavitev je unikatna in ima svoje posebnosti.

Zato za vsako stranko posebej prilagodimo tudi našo ponudbo!
Pokličite 040 440 373 ali oddajte povpraševanje.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Zakaj izbrati F-Secure Elements Vulnerability Managent?

Kaj vse ponuja F-Secure Elements Vulnerability Managent?

Pomakni se na vrh