iStor

Varnostno kopiranje podatkov

Varnostno kopiranje podatkov je storitev, ki zagotavlja, da na varen način shranjujemo poslovno-kritične podatke izven lokacije podjetja. S tem poskrbimo, da so podatki na varnem ne glede kaj se zgodi z informacijskim sistemom (virusi, fizično uničenje, elementarne nesreče).

Katere izzive naslavlja iStor Data Vault?

Omogoča popolno zaščito podatkov, tako lokalno kot tudi na oddaljenih lokacijah. Ponuja zanesljivo, centralizirano rešitev, ki odpravi vsakršne skrbi povezane z zaščito najpomembnejšega poslovnega imetja – podatkov.

Poenostavlja vse vidike zaščite podatkov, od enostavne izvedbe in samodejnega delovanja do takojšnje zaščite oziroma prenosa podatkov na zunanjo lokacijo in hitrih obnovitev. Visoka varnost, najnovejše tehnologije, neprimerljiva zanesljivost in skladnost z uredbami je samo nekaj razlogov zaradi katerih se številna podjetja po svetu odločajo za iStor DataVault.

Nadgradljiva in prilagodljiva rešitev

Pri iStoru razumemo, da ima vsako podjetje drugačne zahteve in da se te stalno spreminjajo. Z iStor-ovo prilagodljivo arhitekturo in nenehnimi izboljšavami lahko zadostimo številnim zahtevam, ne glede na to, kako enostavna ali kako kompleksna je.

Enostavno in učinkovito lahko obvladujete velike količine podatkov, računalnikov in lokacij; od enega do nekaj tisoč racunalnikov in strežnikov.

Takojšnja zaščita na oddaljeni lokaciji

Podatki so po obdelavi in šifriranju nemudoma poslani v geografsko ločene varne podatkovne centre ali na vašo zunanjo lokacijo oziroma v center za ponovno vzpostavitev po katastrofi.

Pošiljanje informacij na varno lokacijo poteka povsem samodejno, kar zagotavlja varnost in obnovljivost vseh vaših podatkov ne glede na to, kdaj in kje jih potrebujete.

Visoka varnost

Rešitev iStor DataVault je bila zasnovana za kar najvišjo raven varnosti in zanesljivosti. Ponuja izredno zmogljive funkcije za optimizirano varnostno kopiranje in obnavljanje podatkov ter pomaga zagotoviti skladnost z zakonodajo.

Še pred pošiljanjem podatkov se ti šifrirajo s pomočjo najmočnejših varnostnih metod, ki so na voljo, in takšni ostanejo tako med vsemi prenosi kot tudi samo hrambo. Šifrirni ključ ima le stranka, pri čemer se vsi procesi beležijo, tako da je nadzorna veriga vseh aktivnosti jasno razvidna.

Več-nivojska avtentikacija s funkcijo RestoreLock bo tudi najzahtevnejšim strankam z zelo občutljivimi podatki pomagala izpolniti še tako visoke zahteve glede zagotavljanja varnosti.

Vsaka postavitev je unikatna in ima svoje posebnosti.

Zato za vsako stranko posebej prilagodimo tudi našo ponudbo!
Pokličite 040 440 373 ali oddajte povpraševanje.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Glavne lastnosti

Že več kot 15 let v Sloveniji

iStor je najstarejši ponudnik storitve varnostnega shranjevanja podatkov na oddaljeno lokacijo v Sloveniji. Vrhunsko varnost podatkov strankam v Sloveniji zagotavljamo že od leta 2002.

Pomakni se na vrh