WithSecure End Point zaščita

End-point zaščita

End-point zaščita je programska oprema, ki se namesti na vse delovne postaje, strežnike in podobne naprave. V osnovi je to zaščita pred virusnimi in podobnimi okužbami, hkrati pa lahko oz. moramo s tovrstno zaščito izvajati tudi ostale varnostne funkcionalnosti. Ko govorimo o delovnih postajah, lahko s tovrstno zaščito zagotavljamo varno uporabo Internet omrežja s strani uporabnikov (web filtering, ipd.) ali pa lahko celo nadzorujemo vsebino, ki jo uporabniki hote ali nehote posredujejo v svet (content filtering). Na strežnikih pa so pomembne funkcije požarna pregrada, sistem za zaznavanje napadov, ipd.

Katere izzive naslavlja WithSecure?

Delovne postaje, strežniki in ostale naprave predstavljajo t.i. end-point enote v informacijskem sistemu. End-point enote predstavljajo pomemben del informacijskega sistema. Če želimo v sistemu vzpostaviti zaščito pred zlonamernimi programi (virusi, trojanski konji, ipd.) ali pa želimo vzpostaviti nadzor nad nepravilno uporabo notranjih ali zunanjih aplikacij, nadzor nad morebitnimi zlonamernimi aktivnostmi v sistemu, je end-point zaščita dober način zagotavljanja takšne varnosti.

Vsaka postavitev je unikatna in ima svoje posebnosti.

Zato za vsako stranko posebej prilagodimo tudi našo ponudbo!
Pokličite 040 440 373 ali oddajte povpraševanje.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Kaj je pomembno pri izbiri end-point zaščite?

Rešitev po meri uporabnika

Elements Endpoint Protection

Elements Endpoint Protection je storitev, ki rešuje izzive kibernetske varnosti in upravljanja, brez potrebe po virih za upravljanje ali vzdrževanje. Ustvarjena je za zaščito širokega nabora končnih naprav, tako v pisarni kot na poti.

Rešitev nudi nenadkriljivo zaščito za vse naprave, vključno z Windows in Mac računalniki, iOS in Android pametnimi telefoni in širokim naborom strežniških platform.

Business Suite

Business Suite je celovita poslovna varnostna rešitev, ki ponuja najboljšo zaščito za vaše podjetje s kombiniranjem najboljših strokovnjakov, naprednih tehnologij ter sodobnih funkcionalnosti s popolnim upravljanjem v lokalnem omrežju. Gre za celovit paket, ki pokrije vse zahteve – od prehoda v splet do delovnih postaj.

Pomakni se na vrh