Ligo Wave

Brezžične dostopne točke

Napredek mobilnih naprav, pojav IoT naprav, ter vsesplošna povezanost zahteva na drugi strani infrastrukturo, ki nam povezavo omogoča.

Brezžične dostopne točke nam omogočajo dostop do lokalnega omrežja v poslovnih okoljih ter dostop do spleta.

Kdo je LigoWave?

LigoWave je podjetje, ki razvija zmogljive brezžične rešitve s poudarkom na inovacijah, vsestransko uporabnostjo in odličnim razmerjem med kakovostjo in ceno. Podjetje je prisotno v več kot 150 državah. Ustanovljeno je bilo v letu 2007 z namenom vstopa na trg brezžičnih rešitev na širokopasovnem in enterprise segmentu. Danes podjetje ponuja široko paleto brezžičnih Point-to-Point in Point-to-Multipoint rešitev. V zadnjih letih so v ponudbo dodali še serijo Wi-fi dostopnih točk Infinity.

Infinity je serija Wi-fi dostopnih točk za notranjo in zunanjo uporabo. Skupaj s fleksibilnim in uporabnim kontrolerjem olajša konfiguracijo wifi omrežja,  upravljanje in nadzor sta preprosta in jasna. Glede na obseg postavitve, Infinity serija dostopnih točk podpira tako postavitev z kot brez kontrolerja, dodatno z opcijo kontrolerja v oblaku, ki je za postavitve do 10 naprav brezplačna.

Dostopne točke NFT 2AC, NFT 3AC Lite in NFT 2AC outdoor podpirajo AC standard in predstavljajo najboljši možno kompromis med kakovostjo in ceno.

Vsaka postavitev je unikatna in ima svoje posebnosti.

Zato za vsako stranko posebej prilagodimo tudi našo ponudbo!
Pokličite 040 440 373 ali oddajte povpraševanje.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Glavne posebnosti rešitve

Infinity Controler:
Inovativni sistem za nadzor, upravljanje in delo s celotnim sistemom. Hitra in enostavna instalacija ter dodajanje novih dostopnih točk. Hitro in učinkovito nadziranje obstoječih dostopnih točk. Možna je instalacija v okolju naročnika ali pa uporaba Infitity controler sistema v oblaku proizvajalca.

Easy Mesh:
Enostavno in samodejno ustvarjanje Mesh topologije pri širših postavitvah.

Proximity:
Samodejno zaznavanje in prijavljanje naprav z vnaprej določenimi MAC naslovi.

Flexible:
Dostopne točke je možno postaviti na 3 načine. Vsaka dostopna točka je lahko samostojna (web vmesnik za konfiguracijo). Ena izmed dostopnih točk je kontroler za vse ostale. Ali pa se uporabi zunanji kontroler.

Automated Device Onbording:
Proces, ki samodejno konfigurira in vključi nove Access point naprave, ki jih postavimo v omrežje že postavljenega Wifi sistema, s čimer se minimizirajo napake pri konfiguracijah ter zmanjša čas postavitve novih dostopovnih točk.

Predefined scenarios and applications:
Infinity Controller ima definiranih kar nekaj v najprej določenih scenarijev postavitve in delovanja. Primer so offce access-point postavitve, postavitve v gostinskih lokalih, postavitve javnih Wifi dostopnih točk, ipd.

Pomakni se na vrh